Skip to main content
Menu
Tickets

Fiësta Mortal


Vier Halloween met de hele familie.
Vanaf zaterdag 12 oktober
Eten & Drinken

El Buffet de los Muertos

31
95
Koop Online
- 20 %
Tickets

Promo Ticket

28
00
> 100cm
Koop Online
Tickets

Groepstickets

vanaf
32
00
6 - 20 personen
24
50
> 20 personen
Koop Online

Halloween in Bellewaerde

Voor het hele gezin

Met Halloween voor de deur, staat Bellewaerde helemaal in het teken van Fiësta Mortal. Vier mee op de griezelig versierde familie-attracties, in een spookachtig mooi decor. En waag je aan de indrukwekkende shows of de spookhuizen voor alle leeftijden. De nieuwe show Immortality en het nieuwe spookhuis Fantasylum staan alvast klaar.

Klaar om Halloween te vieren met je hele familie? Welkom op Fiësta Mortal!
 

Halloween Fiësta Mortal in Bellewaerde
Trollpark tijdens Halloween Fiësta Mortal in Bellewaerde
Spookhuizen tijdens Halloween Fiësta Mortal in Bellewaerde
Shows tijdens Halloween Fiësta Mortal in Bellewaerde
Nocturnes tijdens Halloween Fiësta Mortal in Bellewaerde

Griezelen voor jong en oud

Tijdens Fiësta Mortal zitten er tal van familie-attracties in een heerlijk griezelig halloween-jasje. Voor grote én kleine griezelaars!

Nog griezelplezier ontdekken? De spookachtige 4D-film Happy Family prikkelt al je zintuigen. En échte durvers? Die wagen zich aan een van de vele spookhuizen!
 

Tussen de dieren tot rust komen

Even genoeg gegriezeld? Dan kom je bij de dieren weer helemaal tot rust. Misschien word je zelfs net zo relaxed als de flamingo’s. Bewonder de grappige lemuren van dichtbij, laat je verrassen door de zeldzame pracht van de Amoerluipaarden en vergaap je aan de leeuwen en giraffen.

Een verbluffend decor

Bellewaerde is altijd een prachtige groene omgeving. Maar tijdens Halloween is het park nóg mooier. Prachtige halloweendecors, honderden pompoenen, magische taferelen … Fiësta Mortal is overal waar je kijkt!

Griezelen voor jong en oud

Tussen de dieren tot rust komen

Een verbluffend decor

Don Eduardo & Doña Lucia

Welkom op het feest van Don Eduardo de los Muertos, begrafenisondernemer en ceremoniemeester van Fiësta Mortal. Hij opent opnieuw de deuren naar de onderwereld om je te doen sidderen en beven van angst.

Doña Lucia, de zus van Don Eduardo, heeft zichzelf ook dit jaar op zijn feest uitgenodigd.

Als dat maar goed komt ...

TrollPark voor de kids

Don Eduardo heeft een hoop kleurrijke trollen uitgenodigd op Fiësta Mortal. De monstertjes zetten Bellewaerde op stelten met speciale attracties voor de allerkleinste griezelaars!

Ontdek alles voor de kids

Spookhuizen voor jong en oud

 Een wandeling door het betoverde Freaky Forest met het hele gezin. Een bezoekje aan het gruwelijke Horror District. Het nieuwe Fantasylum voor de echte durvers… Er is voor elk wat wils!

Ontdek alle spookhuizen

Magische Halloween-shows

Geniet met de hele familie van een indrukwekkend spektakel tijdens de gloednieuwe Immortality Show of kijk je ogen uit tijdens de magische bellenblaasshow.

Ontdek alle shows

Mortal nocturnes tot 21u

Halloween vieren is nog leuker in het donker. Daarom is Bellewaerde 6 avonden open tot 21u. De spectaculaire afsluiter van elke avond: een muzikale vuurshow!

Meer over de nocturnes

TrollPark voor de kids

Spookhuizen voor jong en oud

Magische Halloween-shows

Mortal nocturnes tot 21u

Halloween Night

Vrijdag 25 oktober

De grootste durvers kunnen tijdens Halloween Night in Bellewaerde terecht voor een extra enge avond met DJ sets, extra figuranten en scare zones!