Skip to main content

Het is verplicht om jouw bezoek op voorhand online te reserveren en aan de ingang van het park een Covid Safe Ticket voor te leggen.

Menu
Tickets
Een onvergetelijke daguitstap met de kids

Een onvergetelijke daguitstap met de kids

Plezier voor het ganse gezin!

DE LEUKSTE UITSTAP MET KINDEREN?

Bellewaerde Park natuurlijk!

Een uitstap met de kinderen naar Bellewaerde Park staat garant voor een dag vol plezier en avontuur! Een leuke daguitstap tijdens de herfstvakantie betekent ook genieten van de Halloweensfeer in het park. Dankzij de unieke mix van attracties, dieren, spookhuizen, shows en talloze pompoenen wordt het zeker en vast een activiteit die de ganse familie bijblijft.

Halloween in Bellewaerde Park loopt van 16 oktober tot 7 november

Spookhuizen - Maisons hantées
Familie-attracties - attractions familiales
Dieren - Animaux

WAT TE DOEN IN DE HERFSTVAKANTIE?

Er is voor elk wat wils tijdens een uitstap naar Bellewaerde Park!

De kleinste spookjes gillen het uit van de pret tijdens de kindvriendelijke Trick of Treat-tocht door het hele park. De rest van het gezin tiert van plezier tijdens een van de magische shows. Bezoek zeker ook de griezelig versierde familie-attracties en spookhuizen, midden in een geheimzinnig decor. Eén ding staat nu al vast: het wordt een Halloween om nooit meer te vergeten …

Trick or Treat halloweentocht - Chasse aux bonbons
Magische shows - Spectacles
Spookhuizen - Maisons hantées

Voor de allerkleinsten

De kleinste spookjes gillen het uit van de pret tijdens de kindervriendelijke Trick of Treat-tocht door het hele park. Jij durfde alle uitdagingen aan? Dan wacht er je aan de uitgang van het park nog een leuk geschenkje. Een bezoek aan het spook(jes)achtige Trollpark en de magische Bubble Show maakt voor de kleintjes deze opwindende dag compleet.

Voor het ganse gezin

Voor de rest van het gezin mag het wat enger? Laat je verrassen door de duistere halloweensfeer die over het hele park hangt ... Krijg koude rillingen tijdens de shows boordevol mysterieuze illusies. Kom mee tieren van plezier in de griezelig versierde familie-attracties, middenin een geheimzinnig decor.

Voor de durvers

En wil je helemáál de longen uit je lijf schreeuwen? Je ergste nachtmerries komen tot leven in het gruwelijke Horror Disctrict, in Voodoo Villains en in het Fantasylum-spookhuis.

Voor de allerkleinsten

Voor het ganse gezin

Voor de durvers

Halloween Nocturnes

Plezier tot 21 uur

Halloween vieren is nóg leuker als de duisternis valt. Ontdek tijdens de laatavondopeningen de speciale Halloween Fire Show, vol vurige acrobatie en stunts, of smul van het afgrijselijk lekker Halloween Buffet. Tijdens de Halloween Nocturnes geniet je van 10 uur tot 21 uur van de attracties en Halloween Specials. Om 21 uur worden de Halloween Nocturnes afgesloten met een spetterend muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein.

Vuurwerk - Feu d'artifice
Halloween Buffet
Halloween Nocturne - soirée Halloween
Fire Show

HOE BELLEWAERDE PARK BEREIKEN?

Het park bevindt zich op 20 minuten van Kortrijk en 45 minuten van Brugge en Gent. Jouw uitstap is dus dichterbij dan je denkt!

Ook met het openbaar vervoer kan je Bellewaerde Park snel bereiken.

Dé ideale daguitstap met kinderen tijdens de herfstvakantie!

Prik alvast een datum voor jouw uitstap met de kinderen! Er even tussenuit gaan tijdens de hersfvakantie? Of een leuke activiteit plannen zoals de halloweentocht Trick or Treat? Het kan allemaal in Bellewaerde Park!

KOOP JE TICKETS

Twijfel niet langer en plan nu een onvergetelijke uitstap met jouw kids tijdens de herfstvakantie. Als je online je tickets aankoopt, ontvang je € 1 korting tegenover het tarief aan de kassa’s van het park.