Skip to main content

Het is verplicht om jouw bezoek op voorhand online te reserveren en aan de ingang van het park een Covid Safe Ticket voor te leggen.

Menu
Tickets
Nocturnes tijdens Halloween

Halloween Nocturnes

Bellewaerde Park
 • Familie

  Scroll naar beneden

       

  Unieke Halloween sfeer

  Halloween vieren is nóg leuker als de duisternis valt. De verschillende decors, gethematiseerde attracties en spookhuizen krijgen een unieke Halloween sfeer over zich heen met de extra belichting, aangepaste muziek en rookeffecten.

  Halloween Fire Show

  Ontdek tijdens de Halloween Nocturnes deze speciale Halloween Fire Show ! Deze show neemt jong en oud mee in een spektakel van vurige acrobatie, choreografieën en stunts.

  Er zijn meerdere voorstellingen per dag. Raadpleeg de digitale borden in het park of de app voor meer informatie. 

  Halloween Buffet

  Echte horrorfans smullen van het afgrijselijkste halloweenbuffet. Om je afgehakte vingers en duimen bij af te likken.

  Het buffet wordt geserveerd op 16, 23, 30 & 31 oktober en 1 november (18.30u - 20.30u) in het restaurant Carrousel Self-Service. Reserveer op voorhand, want de plaatsten zijn beperkt!

  Extra lang griezelen

  Geniet tijdens de Halloween Nocturnes van 10 uur tot 21 uur van de attracties en Halloween Specials in het park. Om 21 uur worden de Halloween Nocturnes afgesloten met een spetterend muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein.

  Beleef Halloween met het ganse gezin

  Of je nu 5, 15 of 45 bent: Halloween in Bellewaerde Park, da’s ‘aaah!’ voor het ganse gezin. De kleinste spookjes gillen het uit van de pret tijdens de kindvriendelijke Trick of Treat-tocht door het hele park. De rest van het gezin tiert van plezier tijdens een van de magische shows. Bezoek zeker ook de griezelig versierde familie-attracties en spookhuizen, middenin een geheimzinnig decor.