Skip to main content
Menu
Tickets
img

Groepen

Samen naar Bellewaerde

Vraag een offerte aan

Je zoekt een leuke daguitstap voor je groep leerlingen, familie of vrienden? Samen is Bellewaerde nóg leuker! Bovendien geniet je als groep ook van bijzondere groepstarieven.

Echt alles uit je dag halen? Boek dan een groepsarrangement, speciaal aangepast aan de wensen van jouw groep.

Bellewaerde voor scholen

Op schoolreis naar een pretpark met voor elk wat wils? Welkom in Bellewaerde! Gillen van plezier op de leukste attracties, de exotische dieren bewonderen en helemaal tot rust komen in de prachtige natuur: in Bellewaerde doen je leerlingen het allemaal, in 1 dag!

> Meer over schoolreizen (op bellewaerde.be)

Bellewaerde voor verenigingen

Een dag naar Bellewaerde met je vereniging, dat vergeet je niet snel meer. Jong en oud, adrenalinejunkies of natuurliefhebbers: iedereen voelt zich thuis in de 54 hectare boordevol sensationele attracties, exotische dieren en rustgevende natuur.

> Jeugdvereniging (op bellewaerde.be)

> Groepen > 20 bezoekers (op bellewaerde.be)

Bellewaerde voor touroperators en reisorganisaties

Bellewaerde is de ideale daguitstap voor reisbureaus of touroperators die op zoek zijn naar een dagactiviteit boordevol afwisseling. Het unieke van Bellewaerde zit ‘m in de combinatie: een pretpark én een dierentuin met exotische diersoorten. De schitterende natuur, midden in de Westhoek, is een extra troef die je reizigers vast zal overtuigen.

> Meer over Tour & Travel

Bellewaerde voor families en vriendengroepen

Drie uitstappen in één dag: dat is Bellewaerde! Perfect dus, als je samen met de hele familie of met je vriendengroep een daguitstap plant. Op één dag bezoek je attracties voor jong en oud, een bonte verzameling exotische dieren en een schitterend natuurpark. Dit wordt een dag die je je nog lang zult herinneren!

> Meer over families en vriendengroepen

Onze professionele reservatiedienst helpt u graag verder !

Doe een aanvraag

Onze professionele reservatiedienst helpt u graag verder !

Contacteer Ons

Via telefoon

+32 (0)10 42 17 17 Maandag tot vrijdag van 10u tot 17u

Via mail

Stuur een bericht naar reservations.blw@cda-parks.com.