Skip to main content

Het is verplicht om jouw bezoek op voorhand online te reserveren en aan de ingang van het park een Covid Safe Ticket voor te leggen.

Menu
Tickets
Tickets

Volwassene

Halloween
37
00
> 140cm
Halloween Nocturnes
38
00
> 140cm | prijs vanaf
Koop Online
Abonnement

Adventure Pass - Combi

109
00
Koop online
Tickets

Groepsticket

35
00
4 - 5 personen
31
00
6 - 20 personen
Koop Online

Halloween in Bellewaerde Park

Voor het ganse gezin

Of je nu 5, 15 of 45 bent: Halloween in Bellewaerde Park, da’s ‘aaah!’ voor het ganse gezin. Want ben je fan van een schattige ‘boe!’, of eerder te vinden voor een ijzingwekkende ‘aaargghhh!’: in Bellewaerde Park beleeft iedereen een halloweenfeest dat bijblijft.

Halloween in Bellewaerde Park loopt van 16 oktober tot 7 november.

Trick or Treat-tocht tijdens Halloween in Bellewaerde.
Trollpark tijdens Halloween in Bellewaerde
Spookhuizen tijdens Halloween in Bellewaerde
Shows tijdens Halloween in Bellewaerde
Nocturnes tijdens Halloween in Bellewaerde

Griezelen voor jong en oud

Tijdens Halloween zitten er tal van familie-attracties in een heerlijk griezelig halloween-jasje. Voor grote én kleine griezelaars!

Nog griezelplezier ontdekken? De spookachtige 4D-film Haunted Mansion 4D prikkelt al je zintuigen. En échte durvers? Die wagen zich aan een van de vele spookhuizen!

Tussen de dieren tot rust komen

Even genoeg gegriezeld? Dan kom je bij de dieren weer helemaal tot rust. Misschien word je zelfs net zo relaxed als de flamingo’s. Bewonder de grappige lemuren van dichtbij, laat je verrassen door de zeldzame pracht van de Amoerluipaarden en vergaap je aan de leeuwen en giraffen.

Een verbluffend decor

Bellewaerde is altijd een prachtige groene omgeving. Maar tijdens Halloween is het park nóg mooier. Prachtige halloweendecors, honderden pompoenen, magische taferelen … Halloween is overal waar je kijkt!

Griezelen voor jong en oud

Tussen de dieren tot rust komen

Een verbluffend decor

Griezelen met het gezin

De kleinste spookjes gillen het uit van de pret tijdens de kindvriendelijke Trick of Treat-tocht door het hele park. De rest van het gezin tiert van plezier tijdens een van de magische shows. Bezoek zeker ook de griezelig versierde familie-attracties en spookhuizen, middenin een geheimzinnig decor. Eén ding staat nu al vast: het wordt een Halloween om nooit meer te vergeten …