Skip to main content
Menu
Tickets

Halloween in Bellewaerde Park

Da’s nie normaal griezelen!

Zin in een superleuke dag vol spanning en sensatie in Bellewaerde Park? We hebben griezelplezier voor jong en oud! Als je durft natuurlijk.

Griezelen voor de allerkleinsten

Boe!

Wil je je jongste spook laten kennismaken met muhahahahalloween? Trek er dan op uit met onze kindvriendelijke Trick-or-treat zoektocht Phantasmagoria aan de overkant van de vijver en ontvang een nie normaal leuk cadeautje aan het eind! Bezoek zeker ook de middeleeuwse stad King’s Fest of geniet van de magische Bubble Show om je duivelse dag perfect af te sluiten.

Bubble Show Bellewaerde Park.
Pumpkins Bellewaerde Park.

Griezelen voor het ganse gezin

Aaah!

Maar ook voor de kleine adrenalinezoekers staan de kicks klaar. Beleef je eerste bibbers in de spookhuizen Freaky Forest en Voodoo Villains, en kijk je ogen uit tijdens onze krankzinnige stunt & dive show. Hoor je graag beenderen, botten en knoken rammelen? Stap dan in één van onze familie-attracties die zich van hun meest griezelige kant laten zien, vol special effects!

Freaky Forest Bellewaerde Park.
Huracan Bellewaerde Park.
Stunt & Dive Show Bellewaerde Park.
Voodoo Villains Bellewaerde Park.
Wakala Bellewaerde Park.

Griezelen voor de durvers

AAAAAAAAAAAAAAGH!

Ben je een échte waaghals? Dan staan de deuren van onze bloedstollende spookhuizen voor jou open. Voel je hart kloppen in je keel en gil de longen uit je lijf! Betreden op eigen risico.

Krijg je maar geen genoeg van al dat griezelplezier? Overwin je schrik in het donker en beleef de gruwelijk coole sfeer van onze Halloween Nocturnes

Funerarium Bellewaerde Park.
Mexican Massacre Bellewaerde Park.
Halloween nocturnes Bellewaerde Park.

Klaar voor een nie normale Halloween?

  • Halloween in Bellewaerde Park loopt van 21 oktober t.e.m. 5 november.
  • Tijdens de Halloween Nocturnes is het park open tot 21u. en sluiten we af met een spetterend muzikaal vuurwerk. Afspraak op 21, 28, 29 en 31 oktober en op 1 en 4 november