Skip to main content
Menu
Tickets

Halloween in Bellewaerde

Vier Halloween met de hele familie

 

Met Halloween voor de deur, staat Bellewaerde helemaal in het teken van Fiësta Mortal. Vier mee op de griezelig versierde familie-attracties, in een spookachtig mooi decor. En waag je aan de indrukwekkende shows of de spookhuizen voor alle leeftijden. De nieuwe show Immortality en het nieuwe spookhuis Fantasylum staan alvast klaar. Klaar om Halloween te vieren met je hele familie? Welkom op Fiësta Mortal!  

Griezelen

voor jong en oud

Tijdens Fiësta Mortal zitten er tal van familie-attracties in een heerlijk griezelig halloween-jasje. Voor grote én kleine griezelaars! Nog griezelplezier ontdekken? De spookachtige 4D-film Happy Family prikkelt al je zintuigen. En échte durvers? Die wagen zich aan een van de vele spookhuizen!

Niagara
Trollpark
Voodoo Villains

Tussen de dieren tot rust komen

Even genoeg gegriezeld? Dan kom je bij de dieren weer helemaal tot rust. Misschien word je zelfs net zo relaxed als de flamingo’s. Bewonder de grappige lemuren van dichtbij, laat je verrassen door de zeldzame pracht van de Amoerluipaarden en vergaap je aan de leeuwen en giraffen.

Een verbluffend decor

Bellewaerde is altijd een prachtige groene omgeving. Maar tijdens Halloween is het park nóg mooier. Prachtige halloweendecors, honderden pompoenen, magische taferelen … Fiësta Mortal is overal waar je kijkt!